Recepty

Vařená křepelčí vajíčka

27.09.2014 22:03
  Vajíčka se upravují podle běžných receptur jako vejce slepičí. Doba varu je 80 sec. Syrová vajíčka rozbíjejte seknutím nožem.

Nadívané křepelky

27.09.2014 21:49
Seznam surovin   křepelka 8 kusů slanina anglická 200 gramů (tenké plátky) máslo 80 gramů vývar hovězí (podle potřeby) kapusta růžičková 300 gramů mouka pšeničná hladká 1 lžíce víno červené 150 mililitrů Na nádivku:   kuřecí...

Křepelka pečená

27.09.2014 02:21
Křepelka pečená   Ingredience Calvados 1 polévková lžíce Citronová šťáva 2 polévková lžíce Jablka 2 ks Játra drůbeží 200 g Křepelka 2 ks Listové...

Plněné křepelky

27.09.2014 01:17
Suroviny 2 křepelky, 1/2 sojového, nebo klasického rohlíku, cca 1/2 dcl mléka, 1 vajíčko, hrst listového špenátu, 50g slaniny, špetka muškátového květu, podle potřeby strouhanka, sůl, pepř, cca 20g másla, celý kmín. Postup Křepelky umyjeme, osušíme a osolíme- i zevnitř. Náplň: Půl rohlíku...